Abdullah Baba Hz.lerinin Manevi Görev Alışının Yıldönümü

İslam âleminin ve Tasavvuf yolunun müstesna bir ferdi olan Hadim-ül Fukara Nevşehirli Abdullah Gürbüz (KS) Hazretlerinin dünyaya teşriflerinin ve manevi görev verilişinin sene-i devriyesi olan 5 Nisanda, iftar yemeği vermek için Uganda'dayız.

Abdullah Baba Vakfı olarak ramazan ayı için de tüm dünyanın çeşitli yerlerinde ihtiyaç sahibi Müslüman kardeşlerimize verilmek üzere iftarlarımız devam edecektir.

Bugünün vesilesiyle üstadımız Abdullah Baba (ks) Hz.lerini rahmetle anıyoruz. Bu iftar programına vesile olan tüm yardımsever bağışçılarımıza buradaki ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz.

Allah sizden razı olsun.