Pakistan'a Gidiyoruz!

"Mü'minlerin birbirlerine olan bağlılığı, birbirine kenetlenerek inşa edilmiş bir binanın tuğlaları gibidir." (Buhari)

Son 10 yılın en yoğun muson yağışıyla İndus ve Kabil nehirlerinin taşmasıyla birlikte binlerce kişi hayatını kaybederken binlerce kişi de yaralandı.

Son yılların en büyük afetlerinden biriyle karşı karşıya kalan Pakistanlı kardeşlerimiz için, Abdullah Baba İnsani Yardım olarak bizler de yola koyuluyoruz. Peygamber Efendimiz (sav)'in de bize öğütlediği gibi "Mü'minler birbirine kenetlenerek inşa edilmiş bir binanın tuğlaları gibidir." şiarıyla hareket ederek dünyanın neresinde olursa olsun, tüm Müslümanlar için her zaman yardım etmeye hazır bir şekilde bekliyoruz.

Pakistan yolculuğumuzda sizler de yardımda bulunmak isterseniz online bağış ekranımızı kullanarak ya da Abdullah Baba İnsani Yardım banka hesabına bağışta bulunabilirsiniz.

Allah ülkemizi, milletimizi ve tüm İslâm Alemini her türlü afetlerden, belalardan, müsibetlerden muhafaza etsin.

Abdullah Baba İnsani Yardım Derneği

Banka Adı: Kuveyt Türk Katılım Bankası