1451 Kumanya İkramı

Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (sav)'in dünyaya teşriflerinin 1451. yıldönümünde Afrika Tanzanya'da yaşayan mazlum kardeşlerimiz için yemek ikramında bulunduk.

İyiliklerin öncüsü ve her zaman mazlumların yanında olan, zenginden alıp fakire verme düsturuyla hareket eden derneğimiz, alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (sav.)’in 1451. doğum yılında Tanzanya’da 1451 kardeşimize kumanya yardımı gerçekleştirdi.

Aynı zamanda yurt içinde daha önceden tespit ettiğimiz ve yardımlarımıza devam ettiğimiz ihtiyaç sahibi aileler için gıda kolisi yarıdmlarında bulunduk.

Bu kutlu günde ihtiyaç sahiplerinin yanında olan tüm bağışçılarımıza mazlumlar adına şükranlarımızı sunarız.

Allah hayırlarınızı kabul etsin.

Abdullah Baba İnsani Yardım